Hodnocení obchodu

5,0 28 hodnocení
Přidat hodnocení
5
27x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
KS Avatar autora Kristýna Slavatová | 7.9.2022
Mohu jen doporučit, milý a ochotný přístup, perfektně zpracované všechny tiskoviny na svatbu podle našich přání a rychlé dodání. Děkujeme za nádherné tiskoviny ❤️
HV Avatar autora Hana Vávrová | 9.8.2022
Naprostá spokojenost
Avatar autora Iveta Švédová | 28.7.2022
Vše v naprostém pořádku! Rychlost a vstřícnost ????????
TF Avatar autora Tereza Florianová | 12.7.2022
Naprosta spokojenost. Mily a vstricny pristup, krasne zabalene zbozi a dokonce osobni zprava ❤️
IP Avatar autora Ivana Petrová | 28.6.2022
P Avatar autora Pavlína | 22.6.2022
Naprostá spokojenost. Skvělá komunikace Zboží přišlo dobře probalené
MK Avatar autora Marcela Krihová | 6.6.2022
Za nás můžeme jen doporučit :) ... Naprostá spokojenost, rychlé a příjemné jednání i dodání.
Avatar autora Natálie Šajarová | 5.6.2022
MK Avatar autora Marie Klímová | 17.4.2022
Spokojeni s produkty jsme byli velmi. Jediné, co bylo trochu znepokojující byla komunikace mezi dopravci. Napřed mi Zásilkovna oznámila, že mi vezou balík, ale nic se nedělo, a pak další dopravce teprve zásilku přivezl a to až druhý den, takže jsem chvíli trnula, kde zásilka je… Příště by tedy bylo lepší, kdyby komunikoval pouze jeden dopravce a ne oba a tak zmatečně… Díky.
SL Avatar autora Svatby od Luc | 6.4.2022
Velmi chválím a doporučuji kudy chodím. Jako svatební koordinátorka jsem objednávala snad na minimálně 5 svateb kompletní oznámení, kartičky, obálky, knihy hostů a pečetě. Naprosto perfektní komunikace a vyřízení, co se týče změn a požadavků třeba na jiný font nebo změnu objednávky. Moc děkuji za perfektní práci i cenu. Těším se na další sezónu objednávek :-) Lucie Košinárová, Svatby od Luc
ZZ Avatar autora Zuzana Závodská | 27.3.2022
TK Avatar autora Tereza Kundelová | 21.3.2022
Oznámení, kniha, obálky... Všechno je přesně tak boží, jak jsme si představovali. Ani násobné změny textu nebyly problém - ochotně, rychle, perfektně. Rozhodně doporučujeme. :-)
KP Avatar autora Kamila Procházková | 9.3.2022
TF Avatar autora Tereza Florianová | 20.2.2022
Nadherne, vkusne, poctive. Vrele doporucuji.
SL Avatar autora Svatby od Luc | 6.1.2022
Skvělá grafika, spolehlivá komunikace, návrhy ihned do e-mailu, úpravy dle požadavků, rychlá výroba i dodání, báječný výsledek. Určitě doporučím i dalším nevěstám.
B Avatar autora Bara | 23.9.2021
Spokojeni ;-)
VJ Avatar autora Veronika Janová | 4.8.2021
Vše naprosto dokonalé! Produkty krásné, cena skvělá a komunikace úžasná! Měla jsme několik výmyslů, vše naprosto s úžasný přistupem zařizeno. ???? Strašně moc děkuji a doporučuji všem. ????
RW Avatar autora Radek Weinberger | 1.8.2021
Perfektní
KK Avatar autora Kateřina Kopecká | 21.7.2021
Všechno proběhlo skvěle, dostali jsme přesně to, co jsme očekávali, komunikace byla skvělá, dodání rychlé. Naprostá spokojenost. Děkujeme :)
Avatar autora | 5.7.2021

Stránka 1 z 2 , položek celkem: 28